növényvédelem

Kertjeinkben és földjeinken egyaránt vegyszer és műtrágya nélküli növényápolást és védelmet folytatunk.

Ma már széles körben rendelkezésre állnak alternatív eszközök, amivel talajban, talajfelszínen és a növényzet lombozatán keresztül erős, ellenálló termesztés folytatható.

- A műtrágyák helyett szerves anyag utánpótlást biztosítunk, egy ritka kuriózumot alkalmazunk, ami az ALGINIT!

Érdemes tudni az ALGINIT kőzetről:
- Fosszilis megkövesedett alga bio masszából és mállott tufából álló kőzet, ami 4-5 millió évvel ezelőtt keletkezett
- Kemikáliát vagy adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag bányászott formában kerül forgalomba. Kitermelés után csak aprításon és őrlésen megy keresztül.
- Talajra, növényre, emberre és állatra is pozitív élettani hatással bír. Talajjavító hatását több ponton kifejti: homokos talajt megköti, nem engedi az ásványok kimosódását a mélyebb rétegbe!
- Megfelelő mennyiségben és arányban használva növeli a termés mennyiségét és minőségét!
- Kitermelése folyamatos a Kárpát medencében.
- Kémhatása semleges, enyhén lúgos. Ph értéke vízben 7,6.

Az ALGINIT kőzetásvány őrleménnyel 64 féle makró- mikró elem (N, Ca, Mg, Fe, Zn, Cu, Mn, P2O5, K2O) visszapótlását tudjuk biztosítani a talajnak a következő termés állomány részére.

Ezzel minden termesztési kultúrában erős immunrendszerű növényállományt termeszthetünk, amivel biztosítani tudjuk, hogy a termés bel tartalmi értéke vitamin és ásványi anyagok felhalmozásával a mi szervezetünk számára is elérhetővé válik!

Továbbá az ALGINIT „púder” (10 mikron) vízben elegyedő formája, permetező eszközzel kiszórható. Így a lombozati mikro-makróelem ellátása a növények számára is biztosított, végül, de nem utolsó sorban a repülő rovarok elleni védekezésben is sikeresen alkalmazható!

2017-től nem használjuk a NOVAFERM termékeit.

A NOVAFERM baktérium család hiányában, más baktérium után néztünk és nézünk amivel továbbá is biztosítjuk magunk és mások számára is az egészséges termesztést.

Mottónk: ÉTELÜNK AZ ORVOSSÁGUNK!

 

Lépjen velünk kapcsolatba
Tenkes László

+36-20/210-4936

tenkes.laszlo@becskeicsodajo.hu

H-2693 Becske Dózsa György út 40.

Tájékoztató

Megrendeléseinket már országosan is teljesítjük, akár elõre utalással, akár utánvéttel is. A csomagküldés Vatera futárral (MPL) történik.

Bõvebb információért nézze meg a vásárlói tájékoztatónkat, amelyet IDE KATTINTVA ér el.