növényvédelem

Kertjeinkben és földjeinken egyaránt vegyszer és mûtrágya nélküli növényápolást és védelmet folytatunk.

Ma már széles körben rendelkezésre állnak alternatív eszközök, amivel talajban, talajfelszínen és a növényzet lombozatán keresztül erõs, ellenálló termesztés folytatható.

- Mi a NOVAFERM Biológiai baktérium család termékeit alkalmazzuk. A NOVAFERM hazai fejlesztésû és bio minõsítésû tanúsítvánnyal rendelkezik. Megbízható minõség, kedvezõ ár érték tulajdonságokkal a talajápolástól a termés védelméig!

A NOVAFERM baktérium családról érdemes tudni:

- A mûtrágyák helyett szerves anyag utánpótlást biztosítunk, egy ritka kuriózumot alkalmazunk, ami az ALGINIT!

Érdemes tudni az ALGINIT kõzetrõl:
- Fosszilis megkövesedett alga bio masszából és mállott tufából álló kõzet, ami 4-5 millió évvel ezelõtt keletkezett
- Kemikáliát vagy adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag bányászott formában kerül forgalomba. Kitermelés után csak aprításon és õrlésen megy keresztül.
- Talajra, növényre, emberre és állatra is pozitív élettani hatással bír. Talajjavító hatását több ponton kifejti: homokos talajt megköti, nem engedi az ásványok kimosódását a mélyebb rétegbe!
- Megfelelõ mennyiségben és arányban használva növeli a termés mennyiségét és minõségét!
- Kitermelése folyamatos a Kárpát medencében.
- Kémhatása semleges, enyhén lúgos. Ph értéke vízben 7,6.

Az ALGINIT kõzetásvány õrleménnyel 64 féle makró- mikró elem (N, Ca, Mg, Fe, Zn, Cu, Mn, P2O5, K2O) visszapótlását tudjuk biztosítani a talajnak a következõ termés állomány részére.

Ezzel minden termesztési kultúrában erõs immunrendszerû növényállományt termeszthetünk, amivel biztosítani tudjuk, hogy a termés bel tartalmi értéke vitamin és ásványi anyagok felhalmozásával a mi szervezetünk számára is elérhetõvé válik!

Továbbá az ALGINIT „púder” (10 mikron) vízben elegyedõ formája, permetezõ eszközzel kiszórható. Így a lombozati mikro-makróelem ellátása a növények számára is biztosított, végül, de nem utolsó sorban a repülõ rovarok elleni védekezésben is sikeresen alkalmazható!

NOVAFERM DUAL PDF megtekintése

NOVAFERM MULTI PDF megtekitnése

Lépjen velünk kapcsolatba
Tenkes László

+36-20/210-4936

tenkes.laszlo@becskeicsodajo.hu

H-2693 Becske Dózsa György út 40.

Tájékoztató

Megrendeléseinket már országosan is teljesítjük, akár elõre utalással, akár utánvéttel is. A csomagküldés Vatera futárral (MPL) történik.

Bõvebb információért nézze meg a vásárlói tájékoztatónkat, amelyet IDE KATTINTVA ér el.